Arhiv obvestil

Leto 2020

Obvestilo

13. oktober 2020

Obveščamo vse porabnike pitne vode v naselju Kotlje I, da bo zaradi izvajanja nujnih del na vodovodnem omrežju motena ali v celoti prekinjena oskrba vode v sredo, 14. oktobra 2020, predvidoma od 8.00 do 14.00 ure.

Za razumevanje se zahvaljujemo.

Obvestilo

29. september 2020

Cenjene stranke obveščamo, da zaradi preventivnih ukrepov v zvezi s povečano stopnjo tveganja prenosa koronavirusa, do nadaljnjega ni uradnih ur in osebno ne poslujemo s strankami.

Poslovanje s strankami tako poteka preko telefonske številke 02 82 15 483, z navadno ali elektronsko pošto info@jkpravne.si.

Izvajanje nujnih komunalnih storitev bo prilagojeno situaciji in bo potekalo nemoteno.

Obvestilo velja do preklica.

Hvala za razumevanje.

Direktorica: mag. Andreja Jehart

Obvestilo

1. junij 2020

S ponedeljkom 1.6.2020 začnemo ponovno osebno poslovati s strankami na sedežu podjetja na Gačnikovi poti 5, 2390 Ravne na Koroškem, po delovnem času objavljenim na spletni strani. Stranke bomo sprejemali posamično na podlagi predhodnega dogovora in najavi  v sprejemni pisarni občine Ravne na Koroškem.

Strankam še naprej priporočamo, da v primeru ne nujnih zadev z nami stopijo v stik preko telefonske številke 02 82 15 483, po običajni pošti ali elektronski pošti info@jkpravne.si.

Zaradi varovanja tako vašega kot tudi našega zdravja vas vljudno naprošamo, da pri obisku v naših prostorih upoštevate splošna navodila, ki jih objavlja NIJZ in navodila objavljena v stavbi občine Ravne na Koroške ter  prostorih Javnega komunalnega podjetja Ravne na Koroškem d.o.o..

Direktorica: mag. Andreja Jehart

Objavljamo obvestilo JKP Log d.o.o.

01. april 2020

ZAČASNA ODJAVA POSLOVNE DEJAVNOSTI POZIV PRAVNIM SUBJEKTOM NA OBMOČJU OBČIN RAVNE NA KOROŠKEM, PREVALJE, MEŽICA, ČRNA NA KOROŠKEM

V Javnem komunalnem podjetju Log d.o.o. pozivamo vse pravne subjekte, na področju občin Ravne na Koroškem, Prevalje, Mežica in Črna na Koroškem, ki so na podlagi vladnega Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (UL RS št. 25/2020 z dne 15.03.2020) prekinili z izvajanjem svoje poslovne dejavnosti, da z redno pošto na naslov podjetja (JKP LOG d.o.o., Dobja vas 187, 2390 Ravne na Koroškem) ali na elektronski naslov info@ikp-loa.si posredujejo podpisano in štempljano izjavo o začasni prekinitvi poslovne dejavnosti, ki je objavljena na naši spletni strani oziroma v prilogi dopisa.

V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije pravnim subjektom, ki bodo podpisali izjavo o začasni prekinitvi poslovne dejavnosti, v mesecu aprilu in maju oziroma do preklica izrednega stanja s strani Vlade RS, ne bomo obračunavali rednega odvoza in ravnanja z odpadki.

Izjava pravnega subjekta, da je na podlagi vladnega Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (UL RS št. 25/2020 z dne 15.03.2020) prekinil z izvajanjem svoje poslovne dejavnosti, je informacija javnega značaja in bo objavljena na spletni strani www.jkp-log.si.

V primeru ugotovitve neverodostojnosti podatkov bo JKP Log d. o. o. obvestilo Tržni inšpektorat Republike Slovenije (TIRS) in Finančno upravo Republike Slovenije (FURS).

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Priponke:

Začasna odjava poslovne dejavnosti_PDF

Izjava_docx

Pomembno  obvestilo

13. marec 2020

Cenjene stranke obveščamo, da zaradi preventivnih ukrepov v zvezi s povečano stopnjo tveganja prenosa koronavirusa, do nadaljnjega ni uradnih ur in osebno ne poslujemo s strankami.

Poslovanje s strankami tako poteka preko telefonske številke 02 82 15 483, z navadno ali elektronsko pošto info@jkpravne.si.

Izvajanje nujnih komunalnih storitev bo prilagojeno situaciji in bo potekalo nemoteno.

Obvestilo velja do preklica.

Hvala za razumevanje.

Direktorica: mag. Andreja Jehart

Leto 2019

Javni poziv

Javno komunalno podjetje Ravne na Koroškem, d.o.o. in Občina Ravne na Koroškem bosta v letu 2017 z namenom spodbuditi dijake in študente k aktivnemu preživljanju počitnic izvedla projekt Počitniško delo.  Projekt zajema opravljanje del na področju urejanja javnih površin v Občini Ravne na Koroškem, kot so pometanje, pleskanje ograj, čiščenje poti in opravljanje drugih podobnih del. Dijaki in študenti, obveščamo vas, da smo podaljšali rok za prijavo za opravljanje počitniškega dela. Vljudno vabljeni k prijavi.

Leto 2018

Zbiranje kosovnih odpadkov

1. oktober 2018

Javno komunalno podjetje Log d.o.o. bo v mesecu oktobru 2018 izvedlo akcijo zbiranja kosovnih odpadkov. Za zbiranje kosovnih odpadkov bodo NA OBJAVLJENIH LOKACIJAH, EN DAN IN SICER V ČASU OD 10.00 DO 17.00 URE,  postavljeni trije kontejnerji in sicer za kovine in odpadno električno in elektronsko opremo, za kosovni odpad in les.

Obvestilo

24. julij 2018

Zaradi nujnih vzdrževalnih del na javnem vodovodnem omrežju bo v SREDO 25. 7. 2018 predvidoma od 8.00 do 14.00 ure prekinjena dobava pitne vode za naselje Dobja vas. V slučaju slabega vremena se dela prestavijo na naslednji lepi delovni dan. Za razumevanje se vam že v naprej najlepše zahvaljujemo.

Spoštovani uporabniki komunalnih storitev!

5. julij 2018

Obveščamo vas, da je pri kuvertiranju položnic JKP Ravne na Koroškem d.o.o. za mesec junij 2018 prišlo do napake s strani zunanjega izvajalca teh storitev. Na kuvertah je naveden napačen logotip podjetja. Hkrati vam sporočamo, da je položnica  JKP Ravne na Koroškem  d.o.o. v omenjeni kuverti pravilna. Za neljubo situacijo se opravičujemo. Javno komunalno podjetje Ravne na Koroškem, d.o.o..

Ob Svetovnem dnevu voda

22. marec 2018

V prihodnjem tednu v Nacionalnem laboratoriju pripravljajo akcijo ob dnevu voda, s katero želijo spodbuditi čimveč ljudi, ki uporabljajo lastne vodnjake, da bi se odločili za analizo pitne vode. Ob tem so zanje pripravili akcijsko ceno mikrobioloških analiz, dodatno pa jim bodo tudi svetovali in delili zgibanke z nekaj osnovnimi informacijami o vzdrževanju in varnosti lastnega zajetja pitne vode.

Preberite več >

Stanje na cestah

16. marec 2018

Žal so v občini nekatere ceste zaradi letošnje zime, velikih temperaturnih sprememb, močne odjuge in obilnih količin snega močno načete, zelo razmočene in blatne, kar povzroča slabo voljo pri občanih. Opravili smo več ogledov, nekatere najbolj kritične odseke celo vsakodnevno spremljali ter jih poskušali vsaj urgentno sanirati. Žal smo, kljub trudu, pri izvajanju del naleteli na težave, saj so ceste na nekaterih odsekih zaradi velikih temperaturnih sprememb in močne odjuge tako razmočene, da jih s težkimi vozili/ stroji ta hip ni mogoče sanirati, z nekaterimi posegi pa bi lahko stanje celo še poslabšali. Dokaz je poskus sanacije ceste proti Koroškemu Selovcu, kjer je vozilo izvajalca sanacijskih del obtičalo za par ur. Zavedamo se, da stanje cest ta hip ni prijetno za vsakodnevne uporabnike. Prosimo vas, da ste previdni in vožnjo prilagodite razmeram. Kolikor je možno, bomo z manjšimi vozili sproti, glede na stanje, poskušali zagotavljati prevoznost. Žal pa to ni idealna rešitev in učinek ni dolgotrajen. V naslednjih dneh, če bodo temperature primerno nizke, bomo poskušali urediti največ, kar se bo dalo. Glede na povedano vas vljudno prosimo za razumevanje. Ne gre za to, da ne bi videli ali hoteli videti problem, gre za to, da trenutne razmere žal ne omogočajo optimalne sanacije cest.