Obvestila

Aktualna obvestila

Obvestilo

Obveščamo vas, da je Nadzorni svet Javnega komunalnega podjetja Ravne na Koroškem, d.o.o. na 4. seji dne 18.04.2017 sprejel sklep, da se v skladu s tretjim odstavkom 24. člena in 37. členom Odloka o ustanovitvi javnega podjetja Javno komunalno podjetje Ravne na Koroškem, d.o.o. (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 51/2016 in 57/2016) zaradi odstopa dosedanje direktorice JKP Ravne na Koroškem, d.o.o., mag. Katje Burja Kotnik iz zdravstvenih razlogov, do imenovanja direktorja JKP Ravne na Koroškem, d.o.o. v skladu z javnim razpisom, za direktorico JKP Ravne na Koroškem d.o.o. od 01.05.2017 dalje imenuje mag. Andrejo Jehart.

Javni poziv

Javno komunalno podjetje Ravne na Koroškem, d.o.o. in Občina Ravne na Koroškem bosta v letu 2017 z namenom spodbuditi dijake in študente k aktivnemu preživljanju počitnic izvedla projekt »Počitniško delo« Projekt zajema opravljanje del na področju urejanja javnih površin v Občini Ravne na Koroškem, kot so pometanje, pleskanje ograj, čiščenje poti in opravljanje drugih podobnih del.

Dijaki in študenti, obveščamo vas, da smo podaljšali rok za prijavo za opravljanje počitniškega dela. Vljudno vabljeni k prijavi.

Javni poziv

Prijavnica