Arhiv obvestil

Arhiv obvestil 2017:

I. Javni poziv

Javno komunalno podjetje Ravne na Koroškem, d.o.o. in Občina Ravne na Koroškem bosta v letu 2017 z namenom spodbuditi dijake in študente k aktivnemu preživljanju počitnic izvedla projekt ?Počitniško delo? Projekt zajema opravljanje del na področju urejanja javnih površin v Občini Ravne na Koroškem, kot so pometanje, pleskanje ograj, čiščenje poti in opravljanje drugih podobnih del.

Dijaki in študenti, obveščamo vas, da smo podaljšali rok za prijavo za opravljanje počitniškega dela. Vljudno vabljeni k prijavi.

Javni poziv

Prijavnica

Arhiv obvestil 2018:

24. julij 2018

Obvestilo

Zaradi nujnih vzdrževalnih del na javnem vodovodnem omrežju bo v SREDO 25. 7. 2018 predvidoma od 8.00 do 14.00 ure prekinjena dobava pitne vode za naselje Dobja vas.

V slučaju slabega vremena se dela prestavijo na naslednji lepi delovni dan.

Za razumevanje se vam že v naprej najlepše zahvaljujemo.


Spoštovani uporabniki komunalnih storitev!

5. julij 2018

Obveščamo vas, da je pri kuvertiranju položnic JKP Ravne na Koroškem d.o.o. za mesec junij 2018 prišlo do napake s strani zunanjega izvajalca teh storitev. Na kuvertah je naveden napačen logotip podjetja. Hkrati vam sporočamo, da je položnica  JKP Ravne na Koroškem  d.o.o. v omenjeni kuverti pravilna. Za neljubo situacijo se opravičujemo.

Javno komunalno podjetje Ravne na Koroškem, d.o.o.


Akcija zbiranja odpadnega jedilnega olja

11. junij 2018

Akcija zbiranja odpadnega jedilnega olja bo potekala 23.6. od 8.00 do 11.00 ure na dvorišču JKP Log, Dobja vas 187.

Prvih 50 udeležencev, ki bodo prinesli odpadno jedilno olje, prejme brezplačno kantico za zbiranje odpadnega jedilnega olja. Naslednjih 50 udeležencev pa po ceni 2 EUR.

Preberite več>


Anketa o zadovoljstvu uporabnikov storitev JKP Ravne na Koroškem, d.o.o.

5. junij 2018

V želji, da bi čim bolj prisluhnili zahtevam naših odjemalcev in tako izboljšali kakovost storitev v Javnem komunalnem podjetju Ravne na Koroškem, d.o.o., smo pripravili anketo, na podlagi katere bomo analizirali vaša mnenja in pričakovanja glede kakovosti storitev, ki jo opravljamo za vas.

Prosimo, da pazljivo preberete vprašanja in pri vsakem označite odgovor. Vaši odgovori so anonimni, zato vas prosimo, da odgovarjate iskreno.

Za izpolnitev ankete kliknite spodnjo ikono:


Preberite več>